Goma doneert 3.835 euro aan Blue Spirit Hengelo.

Afbeelding: Goma doneert 3.835 euro aan Blue Spirit Hengelo

Hengelo - Goma hield zaterdag 3 oktober een open dag waar maar liefst 1500 bezoekers naar toe kwamen. Iedere bezoeker kreeg drie muntjes bij binnenkomst, twee voor een drankje en één voor een snack. Bij de uitgang was een collectebus van Blue Spirit geplaatst waarin de bezoekers de overgehouden muntjes konden doneren aan het goede doel; de strijd tegen kanker. Zaterdagavond 3 oktober werden het team van Blue Spirit Hengelo, een team wat geld inzamelt voor het KWF, rond 19.00 uur gebeld of enkele van hun teamleden aanwezig konden zijn op de afsluitende feestavond om een cheque in ontvangst te nemen.

Enthousiast door deze spontane actie, zijn drie Blue Spirit leden naar Goma in Hengelo gereden. Op het personeelsfeest werden ze naar voren geroepen om iets te vertellen over het team en de missie. Namens het team van Blue Spirit vertelde Niels Wentink dat het een team is dat bestaat uit 10 enthousiaste mannen die zich als doel hebben gesteld zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF en zodoende een bijdrage te leveren.

Strijd tegen de vreselijke ziekte kanker
"Om onze missie kracht bij te zetten gaan we de uitdaging aan om met ons gehele team als tegenprestatie 6 x de Alpe d'Huez te beklimmen", vertelde Niels. Goma directeur Foppe Atema had diep respect voor hun actie en wilde daarbij graag een bijdrage leveren. Hierna volgde de overhandiging van de cheque met daarop het te schenken bedrag, maar liefst ruim € 1.500! Arie Teunissen (voormalig directeur Goma) vulde als eerste persoonlijk het bedrag aan tot € 2.000,-. Maar dit was nog niet alles: de directie had besloten het bedrag te verhogen naar 3.835 euro! De tussenstand stond op € 21.165 en dankzij de bijdrage van Goma kwam het eindbedrag op maar liefst € 25.000. Dit zagen de Blue spirit leden niet aankomen.

Dolgelukkig en enthousiast bedankten ze iedereen voor dit fantastische gebaar! "Goma uit ons eigen Hengelo Gelderland: ontzettend bedankt voor jullie bijdrage. We zijn nog meer geïnspireerd en gemotiveerd om nog meer geld in te zamelen voor het KWF."