Goma presenteert zich op de ESEF in Utrecht.

Goma zal van 13 t/m 16 maart deelnemen aan de ESEF in Utrecht. Tijdens deze beurs zal ook de nieuwe Codatto buigmachine, die onlangs door Goma BV is aangeschaft, te bekijken zijn. Deze nieuwe machine kan bijvoorbeeld zonder extra gereedschap ronde vormen maken uit plaatwerk. Daarmee komt Goma BV tegemoet aan de vraag van steeds meer designproducten. De Codatto buigmachine staat op de stand van de importeur, Siboma in Ulft, Hal 07, standnummer A020.

ESEF is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden en engineering. De editie 2010 was goed voor 30.634 bezoekers. In deze hectische tijden is het bijzonder efficiënt om in 4 dagen uw hele netwerk te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. De volgende ESEF is in 2012. Ook dan zijn er veel activiteiten en deze hebben één gemeenschappelijk kenmerk: een goed beeld laten zien van actualiteiten en noviteiten in de branche! Meer informatie over de ESEF vindt u op www.esef.nl.

De ESEF is tegelijkertijd met de Techni-Show. De Techni-Show is veruit de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. De laatste editie in 2010 was goed voor 44.410 bezoekers. Meer informatie over de Techni-Show vindt u op www.technishow.nl .

Goma is te vinden in Hal 1 stand 01.B050. Voor het bestellen van kaarten kunt u op deze link klikken.

De Codatto buigmachine die door Goma BV is aangeschaft.
De Codatto buigmachine die door Goma BV is aangeschaft.