GOMA investeert verder in 2018

GOMA investeert verder in 2018

Door mull2media In Nieuws

Om nog beter aan de groeiende vraag naar onze producten te kunnen voldoen, investeert GOMA ook in 2018 in enkele nieuwe machines. Zo worden er in de eerste helft van het jaar een nieuwe Trumpf TC7000 pons-laser machine, en een Safan Darley ATC kantrobot in gebruik genomen.

Naast de in 2014 geïnstalleerde Trumpf TC7000 pons-laser machine wordt in april van dit jaar een tweede TC7000 pons-laser machine geïnstalleerd. De aanhoudende economische groei, en daarmee ook de vraag naar onze producten, heeft ervoor gezorgd dat deze capaciteitsuitbreiding noodzakelijk was. Door de Trumpf L3030 lasermachine te verplaatsen is ruimte gecreëerd voor deze nieuwste pons-laser combinatiemachine, welke ook op het automatische plaatmagazijn Stopa aangesloten wordt.

De SafanDarley ATC kantpers is in januari geleverd en is naar verwachting in april klaar voor gebruik. ATC staat voor ‘Automatic Tool Changer’, wat betekent dat de kantbank met behulp van een robot in staat is zelf gereedschappen te wisselen. Deze robotkantpers is aangesloten op het Stopa plaatmagazijn waardoor deze 24/7 kan produceren, ook wanneer er van gereedschap gewisseld dient te worden tussen de verschillende orders.

 

This post is also available in: Engels Duits