Kanten

Bij GOMA bent u aan het juiste adres om uw plaatwerk te kanten? Ons bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten. Zo hebben wij meerdere geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in plaatwerk toelevering in huis, zoals kantmachines.
Kanten is een metaalbewerkingstechniek dat wordt gebruikt bij plaatwerken. Wanneer plaatmateriaal een bepaalde vorm moet hebben en bijvoorbeeld moet worden gebogen of er een hoek in moet worden gezet, wordt er gebruik gemaakt van een kantbank. De metalen plaat wordt tussen de matrijsen geplaatst. De bovenmatrijs wordt in de ondermatrijs gedrukt en de plaat wordt door druk vervormt.
GOMA beheerst deze techniek tot in de puntjes. Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van kanten zijn? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan. Neem in dat geval contact met ons op.

Kanten laten uitvoeren bij GOMA

In het geval u dus uw plaatmateriaal wilt kanten, zit u bij GOMA dus goed. Met behulp van onze kantbanken kunnen wij bij GOMA metaal nauwkeurig buigen. Zowel kleine als grote series kunnen wij heel eenvoudig kanten. Voor de grote series wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkelde stempels uit de eigen gereedschapmakerij. Ook worden hier de benodigde speciaal-machines vervaardigd. Wij bieden ook CNC kanten aan. Hiermee kunnen we – computergestuurd – tot een lengte van 4.300 mm (deels met robot) kanten.
Daarnaast heeft GOMA kwaliteitsverhogende en kostenbesparende mogelijkheden op het gebied van werkvoorbereiding en transport. Dankzij bijvoorbeeld het volautomatische plaatmagazijn staat het juiste materiaal op het juiste tijdstip bij de juiste machine, ook ’s nachts en in het weekeinde. Indien gewenst kunnen wij het transport verzorgen. U kunt er van op aan dat u uw producten tijdig in huis heeft.

Uw voordelen bij GOMA

GOMA beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Dit zijn uw voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Eigentijdse productiemethode
  • Alles onder één dak
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 80 specialisten in huis

Contact opnemen met GOMA

GOMA is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld. Eén van onze expertises is kanten. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.