Lassen

Zoekt u de specialist die uw plaatwerk kan lassen? Dan bent u bij GOMA aan het juiste adres. Voor vrijwel elke vorm van laswerk beschikt GOMA over alle expertise. Wij hebben in lastechniek een jarenlange ervaring en veel deskundigheid opgebouwd. Vanwege het dunne plaatmateriaal waarmee wij werken en het toenemend gebruik van aluminium, bestaat veel van ons laswerk uit TIG-lassen en aluminium lassen.
GOMA beschikt over verschillende technieken om metaal te lassen. TIG lassen, MIG/MAG lassen, puntlassen en het CMT-proces zijn de specialisaties die wij in huis hebben. Zowel handmatig als geautomatiseerd, middelgrote en kleine series. Wij kunnen tevens diverse legeringen lassen van onder andere staal, aluminium, roestvrijstaal.
GOMA beheerst deze techniek tot in de puntjes. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor gespecialiseerd laswerk.

Lassen uitvoeren bij GOMA

In het geval u dus uw plaatmateriaal wilt lassen, zit u bij ons dus goed. Wij beheersen de verschillende lastechnieken goed. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap gaan wij geen uitdaging uit de weg.
Met Tungsten Inert Gas (TIG) lassen worden twee delen aan elkaar gesmolten, zonder gebruik van toevoegmateriaal. Wij lassen hiermee vooral dunne metaalplaat. MIG/MAG lassen is een specifieke lastechniek. MIG/MAG staat voor Metal Inert Gas / Metal Active Gas. Het zijn eigenlijk twee verschillende lasprocessen, die in de praktijk als hetzelfde worden gezien. Puntlassen is een lasproces dat we voornamelijk toepassen op dunne metalen platen zonder toevoeging van materiaal.
Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van lassen zijn? Dat kan. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw voordelen bij GOMA

GOMA beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Dit zijn uw voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Eigentijdse productiemethode
  • Alles onder één dak
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 80 specialisten in huis

Contact opnemen met GOMA

GOMA is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld. Eén van onze expertises is lassen. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.