Assemblage

Maak kennis met onze montage afdeling. Deze afdeling is het eindstation van ons productieproces. Bekijk wat onze montagemedewerkers allemaal doen en ontdek zelf wat deze afdeling zo bijzonder maakt.

De afdeling

Een team van specialisten staat hier klaar om uw producten volledig naar wens en tot in detail af te werken en gereed te maken voor verzending. Afhankelijk van uw wensen zijn er grofweg twee keuzes voor de montage:

  • Kale plaatwerkonderdelen worden gemonteerd tot halffabricaten die rechtstreeks naar u verstuurd worden.

  • Onderdelen of halffabricaten worden eerst voorzien van een poedercoating, waarna deze op de montageafdeling worden samengesteld tot compleet product.

Het overgrote gedeelte van de onderdelen, halffabricaten en producten worden bij ons eerst voorzien van een mooie poedercoating. Door deze poedercoating wordt het product goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en wordt de levensduur van uw producten verlengd.

De montage van gepoedercoate producten

In onderstaande video ziet u hoe gepoedercoate producten worden gemonteerd.

Kennis en kwaliteit

Op deze afdeling worden de onderdelen of halffabricaten die voorzien zijn van een poedercoating samengesteld tot compleet product. Dit klinkt eenvoudig, maar bij deze producten is het belangrijk dat er extra voorzichtig en zeer nauwkeurig te werk wordt gegaan. De poedercoating mag absoluut niet beschadigen en dit kan al snel gebeuren doordat onderdelen tijdens het monteren tegen elkaar aankomen. Kleine en lichte beschadigingen zijn niet toegestaan op producten die uiteindelijk in de praktijk in het zicht komen. Onze ervaren specialisten weten hoe we dit kunnen voorkomen. Ook bij het verpakken wordt hier extra aandacht aan besteed door schuimfolie tussen elk product te gebruiken, zodat de producten tijdens het transport elkaar niet kunnen raken en alsnog beschadigen.

De aanwezigheid van een eigen poedercoat- en montage afdeling zorgt ervoor dat we onze klanten van A tot Z kunnen ontzorgen. Door zelfs het product al van de juiste (logo)bestickering te voorzien kunnen wij complete producten aanleveren. Alles onder één dak. Onze collega’s worden goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat producten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo voeren we veel controle- en testwerkzaamheden uit voordat de producten verpakt worden, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. 

Montage- en assemblagemogelijkheden

Onze medewerkers hebben alle benodigde specialistische kennis en ervaring in huis om complete eindproducten te maken. Indien gewenst kunt u ook de controle- en testwerkzaamheden van de producten aan ons overlaten, evenals het verpakken. Dit doen we volgens uw specificaties en wensen, conform planning, met de bijbehorende documenten en stickers. 

Op de montageafdeling wordt geen seriematig machinewerk verricht, maar juist handwerk waardoor wij ook de montage- en assemblagemogelijkheden van maatwerk kunnen voorzien. Tijdens het assembleren kunnen veel extra’s worden toegevoegd aan het product. Denk hierbij aan handvaten, scharnieren, sloten, schroefdraad d.m.v. een blinkklinkmoer of lasverbinding, afdichtingen, geluiddempend materiaal en bestickering.

Wilt u meer weten over onze montage- en assemblage afdeling of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw product? Neem contact op met onze productspecialisten. Zij denken graag met u mee over hoe wij uw organisatie het best kunnen ontzorgen.

This post is also available in: Engels Duits

Meer mogelijkheden

  • Assemblage

    Maak kennis met onze montage afdeling. Deze afdeling is het eindstation van ons productieproces. Bekijk wat onze montagemedewerkers allemaal doen en ontdek zelf wat deze afdeling zo bijzonder maakt.De afdelingEen

  • Kanten

    Wanneer plaatmateriaal een bepaalde vorm moet hebben en bijvoorbeeld moet worden gebogen of er een hoek in moet worden gezet, wordt er gebruik gemaakt van een kantbank. Deze kantbank is