Assemblage

Door de aanwezigheid van een eigen poedercoat- en assemblage afdeling hebben wij bij GOMA de mogelijkheid om complete eindproducten te leveren. Voor u betekent dit, omdat u alles onder één dak kunt houden, op zijn minst een logistiek voordeel.

Assemblies

Wij maken complete eindproducten. Ook de controle- en testwerkzaamheden aan assemblies kunt u desgewenst aan ons overlaten, evenals het verpakken. Dit doen we volgens uw specificaties en wensen, conform planning, met de juiste documenten en stickers. Onze medewerkers hebben hiervoor alle benodigde specialistische kennis en ervaring in huis.

Contact opnemen

Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van assemblage zijn? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

This post is also available in: Engels Duits

Meer mogelijkheden

  • Lassen

    Voor vrijwel elke vorm van laswerk beschikt GOMA over alle expertise. Wij hebben in lastechniek een jarenlange ervaring en veel deskundigheid opgebouwd. Vanwege het dunne plaatmateriaal waarmee wij werken

  • Assemblage

    Door de aanwezigheid van een eigen poedercoat- en assemblage afdeling hebben wij bij GOMA de mogelijkheid om complete eindproducten te leveren. Voor u betekent dit, omdat u alles onder