Ned

[wpml_content nl="Offerte aanvragen" en="Request a quote" de="Angebot anfordern"]

Co-creatie

Waar het vroeger ging om volgens uitgewerkte klanttekening te produceren, levert GOMA nu toegevoegde waarde door totaaloplossingen te bieden voor plaatwerkproblemen.

GOMA wordt meer en meer in een vroeg stadium betrokken bij het ontwerpen en construeren van de plaatwerkdelen. Dit betekent dat er veel meer vanuit de functionele specificatie wordt gewerkt.

Een voor een klant vast team van account-engineer en tekenaar/constructeur denkt en ontwikkelt met de klant mee om tot een voor de klant zo gunstig mogelijke oplossing te komen. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de aanwezige kennis van het bouwen van gereedschappen en speciaal machines. Hierdoor wordt een bepaalde slimheid in de plaatwerkoplossing gebracht die vrij uniek is in zijn soort.

This post is also available in: Engels Duits

Meer mogelijkheden

  • Co-creatie

    Waar het vroeger ging om volgens uitgewerkte klanttekening te produceren, levert GOMA nu toegevoegde waarde door totaaloplossingen te bieden voor plaatwerkproblemen. GOMA wordt meer en meer in een vroeg

  • Poedercoating

    Sinds 2001 beschikt GOMA over een eigen poedercoatinstallatie, zodat de producten in eigen huis gelakt kunnen worden. Logistiek gezien is dit gunstig, men hoeft niet meer extra te vervoeren