Co-creatie

Samen bereikt u meer. Ondanks alle moderne technieken zijn het uiteindelijk de mensen die het verschil maken. Intern samenwerken, maar ook met de klanten. Synergie en co-creatie zijn voor GOMA belangrijke speerpunten. Zo hebben alle deelnemers invloed op het proces én het resultaat van dit proces.

Toegevoegde waarde

Waar het vroeger ging om volgens uitgewerkte klanttekening te produceren, levert GOMA nu toegevoegde waarde door totaaloplossingen te bieden voor plaatwerkproblemen. GOMA wordt meer en meer in een vroeg stadium betrokken bij het ontwerpen en construeren van de plaatwerkdelen. Dit betekent dat er veel meer vanuit de functionele specificatie wordt gewerkt.

Maatwerkoplossingen

Een voor een klant vast team van account-engineer en tekenaar/constructeur denkt en ontwikkelt met de klant mee om tot een voor de klant zo gunstig mogelijke oplossing te komen. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de aanwezige kennis van het bouwen van gereedschappen en speciaal machines. Hierdoor wordt een bepaalde slimheid in de plaatwerkoplossing gebracht die vrij uniek is in zijn soort.

Meer informatie

Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van co-creatie zijn? Of wilt u aanvullende informatie over onze producten en dienstverlening? Dat kan. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

This post is also available in: Engels Duits

Meer mogelijkheden

  • Pons/lasersnijden

    Precisieplaatwerk begint bij de basis; het nauwkeurig lasersnijden of ponsen van de plaatdelen. Met de pons/laser machines passen we bij GOMA de meest efficiënte combinatie van pons- en lasertechniek toe in

  • Logistiek

    Op onze afdeling logistiek, gonst het elke dag van de activiteiten. Het is er lekker druk en de mensen zijn gedreven, want een goede logistieke afhandeling is van cruciaal belang