Pons/lasersnijden

Precisieplaatwerk begint bij de basis; het nauwkeurig lasersnijden of ponsen van de plaatdelen. Met de pons/laser machines passen we bij GOMA de meest efficiënte combinatie van pons- en lasertechniek toe in één productiestap. Door de koppeling aan het volledig automatische magazijn produceren we volautomatisch, 24 uur per dag, zeven dagen in de week, kleine en grote series.

Pons-lasercombinatie

De pons-lasercombinatie leent zich goed voor producten met complexe contouren en veel te ponsen gaten. Bovendien is door de actieve ondermatrijs krasvrij bewerken gegarandeerd, evenals dat speciale bewerkingen mogelijk zijn, zoals kanten, doortrekgaten met tappen, en omvormingen. De combinatie van laseren en ponsen zorgt er kleine series en enkelproducten geautomatiseerd geproduceerd kunnen worden, met minimale omsteltijden.

Plaatbewerkingsmachines

GOMA investeert voortdurend in algemene plaatbewerkingsmachines, gecombineerd met hoog-geautomatiseerde logistiek. Te denken valt daarbij aan gecomputeriseerde lasersnij- en ponsmachines en computergestuurde robotkantpersen, gekoppeld aan het volautomatische plaatmagazijn. Voor specifieke productieprocessen met een hoog volume hebben wij de kennis in huis om speciaal machines of flexibele cellen te bouwen.

Contact opnemen

Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van pons/lasersnijden zijn? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

This post is also available in: Engels Duits

Meer mogelijkheden

  • Logistiek

    Op onze afdeling logistiek, gonst het elke dag van de activiteiten. Het is er lekker druk en de mensen zijn gedreven, want een goede logistieke afhandeling is van cruciaal belang

  • Lassen

    Voor vrijwel elke vorm van laswerk beschikt GOMA over alle expertise. Wij hebben in lastechniek een jarenlange ervaring en veel deskundigheid opgebouwd. Vanwege het dunne plaatmateriaal waarmee wij werken en