Plaatbewerking

Bij GOMA bent u aan het juiste adres voor plaatbewerking. Wij bieden diverse metaal- en plaatbewerkingen aan. Denkt u hierbij aan lasersnijden, kanten, frezen en lassen op één locatie. Voor al onze plaatbewerkingen maken wij gebruik van een modern en veelzijdig machinepark. Wij zijn een plaatbewerker met een actuele en uitgebreide voorraad plaatwerk: staal, RVS en aluminium.
Wij zijn een internationaal georiënteerde toeleverancier, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten, zowel halffabricaten als ook complete producten. Met Co-engineering, het gebruik van volautomatische plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie en montagemogelijkheden biedt GOMA meerdere mogelijkheden voor onder andere de productie van behuizingen en omkastingen voor verschillende markten.
Neem contact met ons op voor de diverse plaatbewerkingsmogelijkheden.

Plaatbewerking laten uitvoeren bij GOMA

In het geval u dus uw plaatmateriaal wilt bewerken, zit u bij GOMA dus goed. Plaatbewerking is een speciale bewerkingstechniek die onder de metaalbewerking valt. Met deze techniek worden metalen plaatonderdelen tot een product gevormd. Dit product kan tot stand komen door gebruik te maken van verschillende plaatbewerkingstechnieken. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats, waar we de beschikking hebben over veel hoogwaardige machines. Zo maken we gebruik van eigentijdse productiemethoden zoals 3D design en CAD/CAM, CNC-ponsen, lasersnijden, kanten, MIG-, MAG-, TIG-, WIG- en CMT, lassen en puntlassen.
Het eindproduct is dus vaak een plaat. Hiervan kunnen wij dus uiteindelijk oneindig veel soorten producten gemaakt worden. Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van kanten zijn? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan. Neem in dat geval contact met ons op.

Uw voordelen bij GOMA

GOMA beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Dit zijn uw voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Eigentijdse productiemethode
  • Alles onder één dak
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 80 specialisten in huis

Contact opnemen met GOMA

GOMA is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.