Poedercoaten

Zoekt u de specialist die uw plaatwerk kan poedercoaten? Dan bent u bij GOMA aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten. Ons bedrijf heeft de beschikking over geavanceerd mogelijkheden en vaardigheid in plaatwerk toelevering. Ook hebben wij de beschikking over een eigen poedercoatinginstallatie, waarmee wij uw producten vakkundig kunnen poedercoaten.
Poedercoaten (epoxeren, poederlakken of poederverven) is een elektrostatisch verfproces waarbij negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt tot een mooie en duurzame coating!
Poedercoaten geeft een bijzonder fraai en duurzaam resultaat aan uw plaatwerk. Met name omdat dit proces een strak uiterlijk en een excellente hechting oplevert en corrosie effectief tegengaat. GOMA beheerst deze techniek tot in de puntjes. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Poedercoaten uitvoeren door GOMA

In het geval u dus uw plaatmateriaal wilt poedercoaten, zit u bij ons dus goed. Ons antwoord op de vraag waarom u kiest voor poedercoating: het biedt bescherming tegen corrosie en is decoratief in iedere RAL kleur. Het is hard en kan goed en egaal op het metaal worden aangebracht.
Daarnaast biedt poedercoating de mogelijkheid tot speciale effecten. Bovendien bevatten poeders geen oplosmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu. De resten van poeder kunnen vaak worden hergebruikt. Hierdoor is het afval tijdens poedercoaten zeer gering. Deze manier van werken is milieuvriendelijk. Conventionele vloeibare coatings produceren meer gevaarlijk afval. Daarnaast kunnen poedercoatings vrij dik op een metaalobject worden aangebracht zonder dat er verzakking in de coating optreed. Hierdoor is een metaalobject bestendiger tegen beschadigingen.
Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van poedercoating zijn? Dat kan. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw voordelen bij GOMA

GOMA beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Dit zijn uw voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Eigentijdse productiemethode
  • Alles onder één dak
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 80 specialisten in huis

Contact opnemen met GOMA

GOMA is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld. Eén van onze expertises is poedercoating. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.