Projecten

GOMA is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, re-engineeren, prototypen en productiegereed maken van (sub) – assemblies voor diverse toepassingen in de machine en apparatenbouw. GOMA is het verlengstuk van uw organisatie als het gaat om nieuwe producten en de doorontwikkeling van bestaande producten. GOMA zorgt er voor dat uw ideeën en wensen worden omgezet naar een technisch goed produceerbaar product. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de meest moderne en innovatieve productie technieken met een gunstige kostprijs.

De aanpak

Voor iedere klant hebben we één vast aanspreekpunt in de vorm van een Account Engineer. Hij is verantwoordelijk voor zowel de commerciële als de technische aspecten en bij grotere opdrachten de projectleider.

Meedenken met de klant

Het liefst worden we zo vroeg mogelijk in het ontwikkelingsproces betrokken, als u nog uit gaat van de functionele specificaties. Zo komt u tot de beste resultaten. Ook het complete ontwikkelingstraject kunnen we verzorgen. Bijvoorbeeld ommanteling van producten, onze expertise is het plaatwerk, zodat u zich dan kunt concentreren op uw expertise, de inhoud.

Co-engineering / re-design

GOMA is als plaatwerk leverancier altijd op zoek naar een zo optimaal mogelijke oplossing. We doen meer dan “u vraagt, wij draaien.” Ook al gaat het om een bestaand product wij kijken verder. Niet alleen op een zo efficiënt mogelijke wijze in produceren, we gaan op zoek naar integraal gezien de beste oplossing. Wij proberen ook bij u in huis nog kosten te besparen.

This post is also available in: Engels Duits