Waar GOMA sterk in is

GOMA onderscheidt zich door goede kwaliteit in zowel grote als ook kleine series plaatwerk. Op basis van onze specialisatie in de plaatbewerking kunnen onze engineers vanaf het begin met u meedenken. Wij zien meerwaarde in samenwerking. Daarom staan wij voor: samenbewerking!

Samenbewerking

Samen bereikt u meer. Ondanks alle moderne technieken zijn het uiteindelijk de mensen die het verschil maken. Intern samenwerken, maar ook met de klanten. Synergie en co-creatie zijn voor ons belangrijke speerpunten. Dat is voor ons meerwaarde door samenbewerking!

Meerwaarde

Met co-engineering, het gebruik van volautomatische plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie en montagemogelijkheden bieden wij meerdere opties voor de productie van behuizingen en omkastingen voor verschillende markten.

Contact

GOMA beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Zo maken we gebruik van eigentijdse productiemethoden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze mensen. Zij helpen u graag verder bij ieder vraagstuk.

This post is also available in: Engels Duits

Advies nodig?

Plan een vrijblijvend gesprek in.

  De velden met een * hebben wij minimaal nodig om u adequaat van dienst te kunnen zijn.
  • GOMA B.V.

   Ruurloseweg 80A
   NL-7255 MA Hengelo Gld
   Postbus 8
   NL-7255 ZG Hengelo Gld

   Telefoon: (+31)575-468211
   E-mail: info@goma.nl
   IBAN: NL22RABO 0304 5551 18
   BIC: RABONL2U
   BTW-ID: NL006876444B01
   KvK-nummer Arnhem: 08042509


   Openingstijden
   Expeditie
   Werkdagen: 7.30 tot 16.30 uur.

   Kantoor
   Werkdagen: 7.30 tot 17.00 uur.