Werken bij GOMA

Werken bij het leukste metaalbewerkingsbedrijf van Nederland? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct bij ons bedrijf in Hengelo Gelderland!

Maak kennis met GOMA

Onze bedrijfscultuur

Onze cultuur is ons succes. Samen werken we elke dag keihard om onze klanten blij te maken. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt. Onze merkwaarden beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Kom jij ons
versterken?

5vacatures openstaand

Wij zijn op zoek naar jou!

GOMA is een internationaal georiënteerde toeleverancier, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten, zowel halffabricaten als ook complete producten. Door onze groei zijn wij met regelmaat op zoek naar nieuwe medewerkers als jij. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Geen vacature gevonden die bij je past?

Open sollicitatie

Staat je vacature er niet tussen? Wij zoeken altijd naar talent! Stuur je open sollicitatie naar info@goma.nl en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel om de mogelijkheden te bespreken!

De specialist in plaatwerk

59jaar ervaring

Stage lopen bij een Erkend Leerbedrijf?

GOMA vindt het erg belangrijk om een prettige leeromgeving te bieden aan hun stagiaires. Stagiaires worden begeleidt door een praktijkopleider en hij of zij zorgt ervoor dat de stagiair terechtkomt op een professionele en veilige werkplek. Bovendien krijgt een stagiair bij GOMA veel ruimte voor hun eigen ideeën en wordt ervoor gezorgd dat de leeractiviteiten zo goed mogelijk aansluiten bij de opleiding.

Bij GOMA hebben we altijd veel mogelijkheden voor stagiaires. Ben je geïnteresseerd om stage te lopen bij GOMA? Stuur dan jouw Curriculum Vitae naar pz@goma.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Sport en bewegen

Sinds maart 2019 zijn we bij GOMA begonnen om het “GOMA vitaal plan” op te stellen. Deze bestaat uit 3 onderdelen waaraan we toen verschillende challenges gehangen hebben. Deze challenges werden professioneel begeleid en hier is ook intensief voor getraind.

1. Gezonde voeding met als challenge “gezonde levensstijl”.

2. Stoppen met roken met als challenge “stoppen met roken”.

3. Bewegen:
- Hardlopen met als challenge een duurloop in mei 2019 van 5-10-21.2 km.
- Wandelen met als challenge Veluwe wandeltocht van 15 of 40 km.
- Wielrennen met als challenge NK wielrennen voor bedrijven.
- MTB met als challenge een mountainbike rit in Montferland.
- Ergo-sport vanaf februari 2020.