Metaalbewerking

Voor metaalbewerking bent u bij GOMA aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een toeleverancier, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten, zowel halffabricaten als complete producten. Ons bedrijf beschikt dan ook over geavanceerd mogelijkheden en vaardigheid in plaatwerk toelevering.
GOMA is gespecialiseerd in meerdere metaalbewerkingen. Van lassen tot metaalbewerking en van plaatbewerking tot poedercoating. Wij verzorgen iedere stap in het productieproces. Dat maakt uitbesteden heel eenvoudig en efficiënt! Wij hebben een ruim aanbod in metaalbewerking en een eigen machinepark. Zowel voor lasersnijden, kanten, frezen en lassen zijn wij de juiste toeleverancier. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor accuraat lasersnijwerk.

Metaalbewerking laten uitvoeren bij GOMA

Metaalbewerker GOMA is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld.
Wij onderscheiden ons door goede kwaliteit in zowel grote als ook kleine series plaatwerk. Met Co-creatie, het gebruik van volautomatische plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie en montagemogelijkheden bieden wij meerdere mogelijkheden voor onder andere de productie van behuizingen en omkastingen voor verschillende markten.
Wij hebben vakmensen op de werkvloer die voortdurend kwaliteitswerk afleveren. Staal, aluminium en RVS vormen de dagelijkse grondstoffen voor de meest uiteenlopende producten. Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van lasersnijden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw voordelen bij GOMA

GOMA beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Dit zijn uw voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Eigentijdse productiemethode
  • Alles onder één dak
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 80 specialisten in huis

Contact opnemen met GOMA

GOMA is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld. Voor metaalbewerking in het algemeen bent u bij ons aan het juiste adres. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.