Lasersnijden

Wilt u graag uw plaatwerk laten lasersnijden? In dat geval bent u bij GOMA aan het juiste adres. Wij zijn een toeleverancier, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten, zowel halffabricaten als complete producten. Ons bedrijf beschikt dan ook over geavanceerd mogelijkheden en vaardigheid in plaatwerk toelevering. Wij kunnen u dus uitstekend van dienst zijn voor divers pons- en lasersnijwerk.
Precisieplaatwerk begint bij de basis; het nauwkeurig lasersnijden of ponsen van de plaatdelen. Met onze pons/laser machines passen we bij GOMA de meest efficiënte combinatie van pons- en lasertechniek toe in één productiestap. Door de koppeling aan het volledig automatische magazijn produceren we volautomatisch, 24 uur per dag, zeven dagen in de week, kleine en grote series.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor accuraat lasersnijwerk.

Lasersnijden laten uitvoeren bij GOMA

Lasersnijden is de meest secure methode voor het snijden van staal, RVS en aluminium plaatwerk. Wij kunnen bij GOMA groot plaatwerk lasersnijden tot 20 x 3 meter (max. plaatdikte 15 mm). Dit doen we in onze eigen productiehal, waar meerdere machines staan opgesteld.
Deze pons-lasercombinaties leent zich goed voor producten met complexe contouren en veel te ponsen gaten. Bovendien is door de actieve ondermatrijs krasvrij bewerken gegarandeerd, evenals dat speciale bewerkingen mogelijk zijn, zoals kanten, doortrekgaten met tappen, en omvormingen. De combinatie van laseren en ponsen zorgt er kleine series en enkelproducten geautomatiseerd geproduceerd kunnen worden, met minimale omsteltijden.
Na deze bewerking is het lasersnijwerk klaar voor levering of om door ons te zetten, frezen of lassen. Wilt u weten wat uw mogelijkheden op het gebied van lasersnijden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw voordelen bij GOMA

GOMA beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Dit zijn uw voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Eigentijdse productiemethode
  • Alles onder één dak
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 80 specialisten in huis

Contact opnemen met GOMA

GOMA is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld. Eén van onze expertises is lasersnijden. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.