Dry Helium Leak Detector UL3000 Fab (Plus)

Dry Helium Leak Detector UL3000 Fab (Plus)

In samenwerking met onze klant is dit lekdetectie apparaat van de tekentafel tot aan de KANBAN levering ontwikkeld. In dit product zijn alle productiemogelijkheden van GOMA verwerkt: engineering, ponsen/lasersnijden, kanten, lassen, monteren, lakken en expeditie.

Ontwikkeling

Na een eerste ontwerp van een designbureau is het product samen met de klant verder ontworpen om tot een reproduceerbaar product te komen. Het laswerk gebeurt op onze CMT lasrobots met behulp van verschillende, in eigen huis ontworpen, lasmallen.

Productie

De poedercoating, dat aan hoge eisen moet voldoen, wordt geheel in eigen huis aangebracht. De bedrukking van de zijpanelen gebeurt door middel van een stofbestendige ‘transfer‘ en kan zodoende ook in eigen huis gedaan worden. De kostbare en tijdrovende stap van een uitbesteding is daarmee ondervangen. Als laatst wordt al het plaatwerk van dit product bij GOMA gemonteerd tot een geheel ‘rollend’ halffabricaat.

Eindresultaat

GOMA is trots op deze intensieve samenwerking en dit product toont een heel mooi voorbeeld van alle mogelijkheden van GOMA; van het meedenken met de eerste schetsen tot aan de logistieke afhandeling van het product.

This post is also available in: Engels Duits